audiodiyers.hu

EMAIL: forum@audiodiyers.hu
Pontos idő: 2024.03.28. 10:02

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 70 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 20:12 
Offline
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2011.03.22. 22:41
Hozzászólások: 1042
Tartózkodási hely: Tamási
sajti írta:
Konzol írta:
Most már csak az a kérdés hol földelődik a negatív visszacsatolas feszü!tség osztója? Na mindegy.


A nvcs a bemeneti fokozatok katódjába megy vissza, tehát azzal együtt földelődik le.

Sajti


Én ilyenekben nem gondolkodom: NFB :)

_________________
A privátokat megítélésem szerint nyilvánosságra hozom. Így írjatok.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 20:16 
Offline
Fórumtag

Csatlakozott: 2015.01.15. 05:33
Hozzászólások: 1256
Tartózkodási hely: Miskolc
Ok:):) Hogy a Tau Cetinél maradjunk. Esetleges hibáik ellenére SZERINTEM dyscus erősítői kifejezetten jó hangúak. Az pedig nekem tetszik, hogy élvezettel, szenvedéllyel ír a készítéséről. Büszke a cuccára, azt gondolom jogosan.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 20:21 
Offline
Kiemelt Tag

Csatlakozott: 2013.06.16. 18:17
Hozzászólások: 982
Konzol írta:
Ok:):) Hogy a Tau Cetinél maradjunk. Esetleges hibáik ellenére SZERINTEM dyscus erősítői kifejezetten jó hangúak. Az pedig nekem tetszik, hogy élvezettel, szenvedéllyel ír a készítéséről. Büszke a cuccára, azt gondolom jogosan.

ez rendben is van, jol neznek ki a cuccai, biztos jol is szolnak. tanulni meg mindig lehet, az nem szegyen


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 20:29 
Offline
Fórumtag

Csatlakozott: 2015.01.15. 05:33
Hozzászólások: 1256
Tartózkodási hely: Miskolc
A Tau Cetit pont nem hallottam, de az ARC másolatot és Huye Baby-t igen. Egyik sem tünt brummosnak, illetve annyira semmiképp, hogy felfigyeljek rá. A jobbító szándékú kritikával nincs semmi baj, az olyanokkal viszont igen, hogy : "Ez nem jó!" Lemarad pár szó: "Szerintem így ezért és azért nem jó, próbáld meg így, vagy úgy!"


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 20:36 
Offline
Alapítótag

Csatlakozott: 2011.03.30. 19:15
Hozzászólások: 1974
Krizsi írta:
Ez a földelések kialakítása megérne egy külön témát, nem kellene vele összerondítani a TauCeti Mkxx éltetését.
Azt hiszem sokan, sokszor szívunk vele. Van ugyan egy hasonló a Tudásbázis-Általánosban, de az inkább hiba kereséséről szól. Az pedig csak hab lenne a tortán ha valaki(k) aki(k) bírják a műszaki angolt, akár kalákában, lassacskán haladva, le is fordítanák mzperix által linkelt "Audio Component Grounding and Interconnection" írást.
Az az érzésem, hogy egy "kiváló" erősítő "zseniálissá" tehető a földelési rendszer átgondolásával, átalakításával. Több hibát okoz mint gondolnánk és mint amit mérni tudnánk.


A földelési rendszerek működésével kapcsolatban régebben már írtam (Sztereó 23, 1998 szeptember), most nem akarnék erről értekezni. Lényegesnek tartom azonban, hogy elmondjam - a földelési rendszer egyfajta összeköttetést(!) jelent a különböző áramkörök között. Tehát nem megfelelő kivitel esetén pl. nemcsak a jelvezetékek kötik össze a fokozatokat, vagy a tápvezetékeken keresztül történik meg a befolyásolás.
Üdv: TJ.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 22:13 
Offline
Kiemelt Tag
Avatar

Csatlakozott: 2011.03.30. 15:15
Hozzászólások: 5175
Köszönöm szépen. Amit megállapítottam:
1, CHZ még mindig nem tett fel rajzot. Tehát vége, nem kell tovább az okosság.
2. Sajti jól rajzolja, majdnem ilyen a NYÁK -om, amirő egyesek mindent tudnak, pedig lehet a + táp vezetését hiszik földelésnek. :lol: Az én elrendezésem, meg a sajtijé között van kb 2cm különmbség. Azért írok 2cm-t, mert a műszaki emberek értik csak a mm-t. :lol: A különbség az, hogy a második kondinál van, a csillagpont, (az ellenállás nem ott van) ami kb 1 quadrát cm területű, és oda csatlakozik a CFB, a hangerő, és a védőföldről jövő bekötés a sassziról. Viszont az összes táp föld ettől a pontól külön ág, és egy másik külön ág ugyaninnen a mondjuk így jelföld. A bemenet földje a sasszihoz van kötve a bemeneti oldalon, de ez egyben az árnyékolás is. Szóval gratula Sajti, rajtam kívül te tudsz itt még valami újjat mutatni. A nagyon jó képességűek csak helyeselni tudnak. ( A nagyon jó képességű a pilóta szlogenben az, aki mondjuk összetöri a repülőt.) Csak, hogy értsétek.
3. Sok a hülyeség. Pl ez is: "Eredeti nyákterven több helyen is durván el van szúrva." Bár kértem, megoldást nem kaptam az idézett , és máshová is ugyanezeket író írójától. Zoltán! Hol a rajzod amit tisztelettel kértem Hmm?
4. Mafosa! Az írásod nem engem, téged jellemez. Ha lenne valami tapasztalatod a -Ug fesz zavarjeleinek, zajának, földelésének mikéntjéről, akkor kevesebb figyelmet szentelnél rá. Csak hogy tudd: egy PP erősítőben abszolult hatodlagos kérdés a -Ug földelése, mert ha az erősítő jól be van állítva, akkor a közös módusú elnyomás miatt a jó kimenőben a -Ug zaja, brummja kioltódik. Persze ehhez jó kimenő kell, nem mindenféle asszimetrikus szar. A betett ákombákom hibás. Mivel még a jelképeket sem ismered. Csak így finoman közlöm veled. Hátha nem pontozzák ki. Más véleményem rólad nincs, mert olyan vagy mint egy papagáj. Semmi újjat nem tudsz mondani. Gyakorolj erősítő építést. :lol:
5.Mégegyszer CHZ a fotó miatt. Soha nem láttad, hogy van bekötve az egész földelés. Szóval a fotóm öncélú felhasználása teljesen felesleges, mivel nem hatalmaztalak fel rá, hogy az én felvételem alapján valótlanságokat állíts. Amúgy köszönöm hozzászólásod. Adós nem fogok maradni, meghálálom.
6, Nem tudom ki vagy LKA, de lehet nem tudod: a második végzettségem műszerezés technikai és szabályozás technikai szakmérnök. Igaz vagy 32 éve végeztem, de hidd el nekem, még tudok mérni, mint itt már ezt publikáltam is. Sajnos tőled még semmit nem láttunk. Szóval hajrá csak, te is lépj be negyediknek azok közé, akik engem rendszeresen fikáznak, és tanítani akarnak. Gratula hozzá. Először mutass valamit, aztán talán elolvasom mit is írsz. Addig minő bánat, nem.
6."Ez a földelések kialakítása megérne egy külön témát, nem kellene vele összerondítani a TauCeti Mkxx éltetését."
Igen megérne egy külön témát, de a téma most az, hogy egy valaki épít itt erősítőt, és próbáljuk tönkre tenni. Nem éltetem az erősítőmet, hanem gondoltam bemutatom. Az egy dolog, hogy sajna, de igaz: a most épülő darab egy 211-es SE torzítás gyárat fog leváltani. Nincs verseny a két készülék között. Egyszerűen ennyi. A különbség: mondjuk a Góbé, és egy Duo Dyscus között. Nagyon feltűnő. Ez már viszont éltetés volt. Üdv a családnak amúgy.
7. Még mindig olyanon okoskodtok, hogy búg a TauCeti. Mint írtam már többször: nem búg. Ezzel szemben itt mindenki erről fröcsög. Ne haragudjatok, de ez nagyon együgyű dolog. A bemutatómat folytatni fogom, utoljára. Azért utoljára mert az itteni okosoknak (akinek nem inge ne vegye magára) semmi nem számít csak a maguk kis begyöpösödött világa, ami tele van rosszindulattal, írigységgel. Meg aztán a TauCetit sem fejlesztem tovább. Ha valaki legalább olyan mért tulajdonságoggal, és megszólalási képességekkel készít itt valamit mint a szóbanforgó készülék, akkor annak véleményét elfogadom. De nem ér ám a nevem úgy, hogy az egyik fórumon az 1 csöves meghajtó ismeretlen frekvenciájú négyszögjelét, meg háromszög :?: :!: jelét felteszem, hogy hú de jó, a másik fórumon meg a lóf@sz tudja milyen késleltetőkről, teszek fel képet, hogy csak eddig van kész az erősítő, aztán meg megint csak azt látni, hogy tkp. már készen van, mert az egész panel be van forrasztva. Tovuhabohu az egész. Valami sántít.
8. Arra kérem a tisztelt szakértőket, hogy ha lesz pl győri tali, akkor inkább ne látogassák meg a szobámat, mert nagyon nagy csalódást okoznék nekik mind a hangminőséggel, mind azzal, hogy inteligensen rúgdosom őket ki, ha véletlen folytán bemutatkoznának. Aki meg mégis besunnyog, annak ajánlom a 100-as csomagolású papírzsepi felbontását mielőtt belépne. Még valami: sztetoszkópot hozzon az ilyen, és a nagyot hallóját se haggya otthon. Sajna van olyan tapasztalatom egy másik fórumról, hogy magát a legnagyobb hifistának hívő ember tök süket, ordítva kell vele társalogni.
Ezt viszont nem hagyom ki:"Nagyon szemléletes a rajzod, látom az elkok bekötését javítottad,"
A tied meg nem szemléletes, mert még mindig nincs. A rajz meg hibás, mert az elkók nem igazán így vannak bekötve. Vedd elő a mikroszkópot, nézd meg jobban.

_________________
Bocsánat, hogy hozzá szóltam. Mea Culpa!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 22:26 
Offline
Kiemelt Tag
Avatar

Csatlakozott: 2011.03.30. 15:15
Hozzászólások: 5175
"A földelési rendszerek működésével kapcsolatban régebben már írtam (Sztereó 23, 1998 szeptember), most nem akarnék erről értekezni. Lényegesnek tartom azonban, hogy elmondjam - a földelési rendszer egyfajta összeköttetést(!) jelent a különböző áramkörök között. Tehát nem megfelelő kivitel esetén pl. nemcsak a jelvezetékek kötik össze a fokozatokat, vagy a tápvezetékeken keresztül történik meg a befolyásolás.
Üdv: TJ."
Na ez tuti bizony így van. :P Pedig régen volt. Viszont az egész itteni elméleti önkielégítés sántít, hogy ha nem kettős szigetelést használsz, akkor mindig van föld hurok. Az nem mindegy, hogy az mekkora, meg mi szórja meg. De beszélhet az ember nekik. Hogyne, mikor egyesek képesek még háromszög jellel is mérni. Mert az sokat mutat. Szerinte. :lol: Viszont aki már merte túl vezérelni az erősítőjét színusz jellel, az tudja, hogy rendes erősítőben a színusz válasz ilyenkor trapéz lesz, egy rosszul kivitelezettben meg háromszög. Azaz a háromszög jeles mérés megmutatja, hogy nagy dinamika csúcsoknál hogy fog torzítani a színusz. Ez nagyon fontos mérés. :lol: Itt visszalapozva a régi normális időkbe található ilyen túlvezérelt mérésről fotó.

_________________
Bocsánat, hogy hozzá szóltam. Mea Culpa!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 22:43 
Offline
Kiemelt Tag
Avatar

Csatlakozott: 2011.03.30. 15:15
Hozzászólások: 5175
Most jöjjön a szokásos átviteli diagramm, meg a fázis-freki függvény.
Az átvitel legalább olyan jó, mint egy ARC erősítőé, és véleményem szerint példaértékű.
A Minstream frekvenciákon a frekvenciák fázisviszonya is rendben van.
Meg kívánom jegyezni, hogy az átvitel felül nem véletlen ilyen. Lehetne 20k 0 dB is, de a tapasztalatom az, hogy ez az esés besegít az általában használatos gyenge dómsugárzók 15-17k feletti anomáliájának kiegyenlítésébe. Ettől az egész rendszer szebben szól. A kívánt étvitel az első trióda A-K viszonylatában kapacitással van beállítva.
A fázis viszonyokról nem tudok már többet írni. Tessék megnézni a szaklapokban található méréseket, vagy ha valaki megmeri mérni SE-jét, azzal kellene összevetni. Mit is mondja. Ez az erősítő jól szól. És a szimmetrikus felépítése miatt rendkívül zajtalan is. Hozzá képest egy triódás talin résztvevő erősítő zaja harckocsi jellegű a torzítással együtt. Csak, hogy én is gonoszkodjak, de ez legalább igaz. :lol:
Csatolmány:
TC MkV Bode.JPG
TC MkV Bode.JPG [ 161.52 KiB | Megtekintve 64930 alkalommal. ]

Csatolmány:
TC MkV Phase.JPG
TC MkV Phase.JPG [ 134.62 KiB | Megtekintve 64930 alkalommal. ]


Szalonképtelen részek törölve. Sajti

_________________
Bocsánat, hogy hozzá szóltam. Mea Culpa!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 22:59 
Offline
Kiemelt Tag
Avatar

Csatlakozott: 2011.03.30. 15:15
Hozzászólások: 5175
A felesleges, és gyerekes háromszög jellel való mérés helyett, (főleg ha az csak a feszerősítő részt érinti egy csöves meghajtás esetében) érdekesebbnek gondoltam a Burst jeles mérést. Ezt szeretném tovább fejleszteni pl úgy, hogy egy RCL hálózatot kötök a kimenetre. Ezt majd legközelebb, máshol.
A fotókon többféle nagyításban látható a válaszjel. Jól látható, hogy semmi féle felesleges berezgés nincs a csomagok közti szünetben. Ennek az erősítőnek a TauCeti MkV.-nek a tranziens viselkedése valószínűleg nem hagy kivetnivalót maga után.
Íme a fotók. Ja le ne felejtsem, a színusz csomagok 1kHz-sek. Így egyértelmű, mert vannak olyanok, akik lefelejtik a fotókról a frekik feltűntetését. Ez egy nagyon jó becsapási módszer. :lol: Szóval a fotók:
Csatolmány:
20170519_114611.jpg
20170519_114611.jpg [ 272.66 KiB | Megtekintve 64924 alkalommal. ]

Csatolmány:
20170519_114434.jpg
20170519_114434.jpg [ 272.68 KiB | Megtekintve 64924 alkalommal. ]

Felhívom a figyelmet arra, hogy ezek a felvételek az egész, tehát a kimenő trafót is magába foglaló erősítőn készültek, nem pedig csak a kütyü elülső végén. Aki ismeri a csöves technikát, az tudja, hogy a leggyengébb láncszem a kimenő transzformátor. Ha az szar, akkor az egész erősítő szar az ismert közmondás kitétele miatt. Jelen esetben azt láthatjuk, hogy a kimenő rezonanciája nemleges, vagy nagyon magasra esik, az erősítő árvitelének mondjuk 5-szörösére, a szórások, impedanciák rendben vannak, pedig ez nem is egy gyurmatrafó sok pénzért. Hogy milyen a gyurma trafó vasa? tessék utánna járni. :lol: :P

_________________
Bocsánat, hogy hozzá szóltam. Mea Culpa!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 23:02 
Offline
Kiemelt Tag
Avatar

Csatlakozott: 2011.03.30. 15:15
Hozzászólások: 5175
Há hagy tuggyam má meg mi volt a szalonképtelen? Idéznél? Nekem nem lehet fikázni, csak a haveroknak? Nevetséges.

_________________
Bocsánat, hogy hozzá szóltam. Mea Culpa!


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dys-cus 2017.07.05. 23:09-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 23:04 
Offline
Alapítótag
Avatar

Csatlakozott: 2011.03.27. 15:22
Hozzászólások: 4956
dys-cus írta:
Há hagy tuggyam má meg mi volt a szalonképtelen? Idéznél? Nekem nem lehet fikázni, csak a haveroknak? Nevetzséges.


Fikázni neked is lehet. Alpárinak lenni neked sem.

Sajti


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 23:05 
Offline
Kiemelt Tag
Avatar

Csatlakozott: 2011.03.30. 15:15
Hozzászólások: 5175
Off: Itt követelhetem a téma zárását? Vagy az már szalonképtelen? Vagy esetleg antidemokratikus? On. Ha megoldható akkor tedd meg. Kérni nem fogom.

_________________
Bocsánat, hogy hozzá szóltam. Mea Culpa!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 23:07 
Offline
Kiemelt Tag
Avatar

Csatlakozott: 2011.03.30. 15:15
Hozzászólások: 5175
sajti írta:
dys-cus írta:
Há hagy tuggyam má meg mi volt a szalonképtelen? Idéznél? Nekem nem lehet fikázni, csak a haveroknak? Nevetzséges.


Fikázni neked is lehet. Alpárinak lenni neked sem.

Sajti

Ja, és kéz legyint. Alpári az, aki támogatja azt, ami itt folyik. ;) Nevetséges vagy. Nem kicsit. Tudom, nem vagyok haver. Mit várhatok. Szóval zárd le a topicot.

_________________
Bocsánat, hogy hozzá szóltam. Mea Culpa!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 23:11 
Offline
Alapítótag
Avatar

Csatlakozott: 2011.03.27. 15:22
Hozzászólások: 4956
dys-cus írta:
sajti írta:
dys-cus írta:
Há hagy tuggyam má meg mi volt a szalonképtelen? Idéznél? Nekem nem lehet fikázni, csak a haveroknak? Nevetzséges.


Fikázni neked is lehet. Alpárinak lenni neked sem.

Sajti

Ja, és kéz legyint. Alpári az, aki támogatja azt, ami itt folyik. ;) Nevetséges vagy. Nem kicsit. Tudom, nem vagyok haver. Mit várhatok. Szóval zárd le a topicot.


Ne mártírkodj. Kicsit sem áll jól...

Sajti


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 23:41 
Offline
Kiemelt Tag
Avatar

Csatlakozott: 2011.03.30. 15:15
Hozzászólások: 5175
sajti írta:
dys-cus írta:
sajti írta:
dys-cus írta:
Há hagy tuggyam má meg mi volt a szalonképtelen? Idéznél? Nekem nem lehet fikázni, csak a haveroknak? Nevetzséges.


Fikázni neked is lehet. Alpárinak lenni neked sem.

Sajti

Ja, és kéz legyint. Alpári az, aki támogatja azt, ami itt folyik. ;) Nevetséges vagy. Nem kicsit. Tudom, nem vagyok haver. Mit várhatok. Szóval zárd le a topicot.


Ne mártírkodj. Kicsit sem áll jól...

Sajti

Nem mártírkodom, de hiba volt ezt ide áttenni. Amúgy neked sem áll jó Istent játszani. Régen az ilyen áthelyezések meg voltak beszélve. Most meg nem látom a tisztségviselőket. Ez antidemokratikus. Hol van a két cenzor? Hol a másik admin? mi folyik itt?

_________________
Bocsánat, hogy hozzá szóltam. Mea Culpa!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.05. 23:55 
Offline
Alapítótag
Avatar

Csatlakozott: 2011.03.27. 15:22
Hozzászólások: 4956
dys-cus írta:
Nem mártírkodom, de hiba volt ezt ide áttenni. Amúgy neked sem áll jó Istent játszani. Régen az ilyen áthelyezések meg voltak beszélve. Most meg nem látom a tisztségviselőket. Ez antidemokratikus. Hol van a két cenzor? Hol a másik admin? mi folyik itt?


Mit tettem én, és hová? Ez a topik azóta itt van amióta a Huye baby-s topik hozzászólásaiból létrehoztam. Gondoltam, nem kéne keverni a kettőt. Úgy hiszem ettől nem játszom Istent. A dedikált gyártó teret azért hoztuk létre, mert mások is jelezték, hogy üzleti célú tevékenységükkel segítenék a fórum tagságot. A fórumon nincsenek cenzorok. Fogalmam sincs, hogy merre van a többi admin, de nem élek együtt egyikükkel sem, tehát nem tartozunk egymásnak elszámolással. Hogy mi folyik itt? Moderáltalak mert szalonképtelen módon nyilvánultál meg és nagyon nem szeretnék emiatt bíróságra járni. Ennyi.

Sajti


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.06. 07:19 
Offline
Kiemelt Tag

Csatlakozott: 2013.06.16. 18:17
Hozzászólások: 982
Dys-cus, tudsz merni csak nem jol, pontatlan vagy es ez egy mernoktol nem szep :D
Ha felraksz peldaul szkoprol kepet akkor ertelmezni is szeretnem. Kell frekvencia, amplitudo es terheles (4R,8R). Toled max frekit latok, legalabb add meg a szkop beosztasat mert nem latni. Tolthetnel fel kepet ahol a kimenet mar hatarolodik (clip, sin 1k), megtudnank a maximalis teljesitmenyt is. Ha hangkartyaval mersz azt elobb kalibralni kell, peldaul dBV-ben. Itt is kell a tobbi adat, amplitudo/teljesitmeny, terheles.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.06. 09:11 
Offline
Kiemelt Tag

Csatlakozott: 2011.04.10. 17:38
Hozzászólások: 803
dys-cus írta:
Idézet:
Mégegyszer CHZ a fotó miatt. Soha nem láttad, hogy van bekötve az egész földelés. Szóval a fotóm öncélú felhasználása teljesen felesleges, mivel nem hatalmaztalak fel rá, hogy az én felvételem alapján valótlanságokat állíts. Amúgy köszönöm hozzászólásod. Adós nem fogok maradni, meghálálom.

Valóban nem láttam a végleges bekötésed. Csak a nyákterved felirataira, fóliavezetésére tudok hagyatkozni.
Remélni tudom, hogy nem a nyákodon feltüntetett pontokat használod a jelkábel földelési pontjaihoz. Nyákterved fotóján próbáltam érzékeltetni a hurok kialakulását.
Nem tudtam, hogy nyilvánosan betett fotód védett, segítő hozzászólásra sem alkalmazható.
Most is hangsúlyozom, nem állítottam, hogy brummos az erősítőd. mofesa észrevette a beépített földhurok lehetőségét paneleden, erre jött a fölényes elutasító válaszod, tagadtad, hogy ott van. Ha nem így reagálsz nem is szóltam volna hozzá a témádhoz.
Ami még megdöbbent, van olyan barátod, aki szintén látja a paneleden földelés hibáit, de nem szól, nem próbál segíteni. Ellenségnek tartasz mindenkit aki hibát talál és segítő szándékkal el is mondja, szerintem ez nem jó neked sem.
Fenyegetésed külön köszönöm, megtisztelsz vele, pedig nem vagyok méltó rá.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Tauceti erősítő
HozzászólásElküldve: 2017.07.06. 09:35 
Offline
Kiemelt Tag

Csatlakozott: 2011.04.10. 17:38
Hozzászólások: 803
dys-cus írta:

Idézet:
CHZ még mindig nem tett fel rajzot. Tehát vége, nem kell tovább az okosság.

Rajzot valóban nem csatoltam, többen is megtették.
Nyákterven kellene kisebb módosításokat tenni, RCA aljzatok huzalozási rajzával nem lehet megoldani.
Sajti ábrája már jó kiindulási alap.
Elhiszem, hogy ezzel a nyáktervvel is megoldottad, hogy nincs hallható brumm.
Javaslatom csak arra irányult volna, hogy későbbiekben érdemes lenne kicsit jobban figyelned a földelési pontok kialakítására. Jó erősítőket csinálsz, de ez nem azt jelenti, hogy ne tudnál jobbat.
Szerintem itt egymást kéne segítenünk és nem megsértődni építő jellegű kritikákon. Van néhány olyan hozzászólás is ami valóban irritáló lehet, kedvesen visszautasítva ezek megszűnnének, viszont ha nagy mellénnyel ugrasz rá soha nem lesz vége.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.07.13. 18:17 
Offline
Alapítótag
Avatar

Csatlakozott: 2011.03.29. 12:30
Hozzászólások: 726
dys-cus írta:
Biztosan sokan elcsodálkoznak a Jantzen Superior Z-cap kondi, mint csatoló alkalmazásán. Ezek a kondik inkább hangváltóba készülnek. Hölgyeim, s Uraim! Meg kell próbálni. Értékítélet előtt meg kell hallgatni. Nagyon jó, sajna kicsit húzós is, de Mo.-n is beszerezhető valahol Budán.


Itt:http://www.hangtechnikakft.hu/regi-kategoriak/hangsugarzo/hangfalepites-alkatresz/kondenzator/superior-z-cap


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 70 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség